Palvelut

Kiinteistönvälitys Kortelainen Oy

Kiinteistönvälitys Kortelainen Oy on vuonna 1992 perustettu ahkeraan perheyrittäjyyteen perustuva täyden palvelun kiinteistönvälitysliike.
Toimialueemme on Ylä-Savo (Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Rautavaara, Sonkajärvi, Varpaisjärvi, Vieremä) ja Pyhäjärven kaupunki sekä tapauskohtaisesti myös muilla paikkakunnilla.

Tervetuloa Kortelaiselle!

Savonkatu 15, 74100 IISALMI
Puh. (017) 821 8000
Sähköposti: LKV (a) kortelainen.fi ja etunimi.sukunimi (a) kortelainen.fi

Toimistomme on avoinna ma-pe klo 9-17

Olemme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton jäsenyritys.

Meidät löydät myös Facebookista

Tervetuloa iloisille kaupoille!

Tietosuojaseloste

Myynti

Tuhannet tekemämme kaupat antavat varmuutta ja asiantuntemusta asunto- ja kiinteistökauppojen hoitamisessa.

Toimimme pääsääntöisesti Iisalmen, Kiuruveden ja Pyhäjärven kaupunkien alueella sekä Lapinlahden, Varpaisjärven, Rautavaaran, Vieremän, Pielaveden ja Keiteleen kuntien alueella.

Tapauskohtaisesti myymme kohteita myös muilta alueilta. Tunnemme alueemme hintatason ja annamme aina realistisen hinta-arvion. Markkinoimme myytävänä olevia asuntoja ja kiinteistöjä internetissä (www.kortelainen.fi ja www.etuovi.com), näyttävin lehti-ilmoituksin sekä näyteikkunoissamme Iisalmessa että Säästöpankki Optian konttoreiden ikkunoissa Ylä-Savon ja Pyhäjärven kuntien alueella.

Laadukkaat myyntiesitteemme löytyvät oman toimipisteemme lisäksi myös Säästöpankki Optian Ylä-Savossa ja Pyhäjärvellä sijaitsevista konttoreista.

Suoritamme esittelyt pääsääntöisesti henkilökohtaisina esittelyinä, jolloin kotisi yksityisyys säilyy paremmin ja esittelytilanne on luontevampi myös ostavan asiakkaan kannalta katsottuna.

Neuvottelemme ja päätämme kaupat muistaen, että onnistuneessa kaupassa on aina kaksi osapuolta – ostaja ja myyjä – ja täytämme kummankin tarpeet.

Laadimme kauppakirjat huolella ja panostamme kiireettömään kaupantekotilaisuuteen, jolloin sekä ostaja että myyjä tietävät jo ennen kauppakirjan allekirjoittamista, mitä tekevät.

Opastamme kaupan osapuolia myös kaupanteon jälkeen.

Asuntojen vuokraus

Vuokrausvälityspalvelumme vuokranantajille

Olemme saaneet hyvää palautetta vuokrausvälityspalvelustamme. Tunnemme paikallisen hintatason, jonka perusteella määritämme yhdessä kanssasi asunnollesi oikean vuokratason. Markkinoimme asuntoasi internetissä, näyteikkunassamme ja tarvittaessa myös lehdissä. Suoritamme asuntosi esittelyt paikanpäällä vuokralaisehdokkaille. Tarkistamme vuokralaisehdokkaiden luottotiedot sekä teemme muut mahdollisesti tarvittavat taustaselvitykset. Esittelemme vuokralaisehdokkaat ja sinä teet valintapäätöksen. Laadimme huolella vuokrasopimukset sekä varmistamme riittävät vuokravakuudet. Autamme sinua tarvittaessa vuokrasuhteeseen liittyvissä asioissa myös vuokrasopimuksen voimassaoloaikana.

Vuokraamme myös liiketiloja >

Välityspalkkio on verotuksessa vähennyskelpoinen pääomatuloista!
Perimme palkkion vain solmituista vuokrasopimuksista.

Vuokrausvälityspalvelumme vuokralaisille

Ammattitaitoinen ja joustava palvelumme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan kodin vaivattomasti. Löydät vuokrattavat kohteemme helposti internet-sivuiltamme tai näyteikkunastamme. Esittelemme sopivat asunnot tai liiketilat sinulle henkilökohtaisesti. Laadimme huolella vuokrasopimukset ja opastamme sinua vuokrasuhteeseen liittyvissä asioissa. Toimimme tarvittaessa sinun ja vuokranantajan välisenä linkkinä vuokrakauden aikana. Solmimalla kanssamme toimeksiantosopimuksen vuokra-asunnon etsimisestä sinulle ilmoitetaan uusista vuokrattavista asunnoista heti, kun ne tulevat vuokrattavaksi.

Liiketilat

Olemme vuosien saatossa myyneet ja vuokranneet kymmeniä tuhansia neliöitä liiketiloja

Tunnemme paikallisen hintatason, jonka perusteella määritämme yhdessä kanssasi liiketilallesi oikean hinnan ja vuokratason.

Markkinoimme liiketiloja internetissä (www.kortelainen.fi ja www.toimitilat.yla-savo.fi), näyttävin lehti-ilmoituksin sekä näyteikkunoissamme Iisalmessa että Säästöpankki Optian konttoreiden ikkunoissa Ylä-Savon ja Pyhäjärven kuntien alueella.

Suoritamme esittelyt paikan päällä.

Tarkistamme vuokralaisehdokkaiden luottotiedot sekä teemme muut mahdollisesti tarvittavat taustaselvitykset.

Esittelemme vuokralaisehdokkaat ja sinä teet valintapäätöksen.

Laadimme huolella kauppapaperit sekä vuokrasopimukset ja varmistamme riittävät vuokravakuudet.

Autamme tarvittaessa vuokrasuhteeseen liittyvissä asioissa myös vuokrasopimuksen voimassaoloaikana. 

Arviointi

Saatat tarvita lausunnon omaisuutesi käyvästä arvosta esimerkiksi perinnönjakoa, ositusta, maistraattia (edunvalvonta), pankkia, verottajaa, yrityskauppaa tms. varten.

Arvioimme asunto-osakkeet, kiinteistöt ja liiketeolliset kohteet. Olemme tehneet tuhansia asunto- ja kiinteistökauppoja ja tunnemme alueellamme vallitsevan hintatason. Tutustumme huolella arvioitavaan kohteeseen ja teemme tarvittavat taustaselvitykset. Saat huolella laaditun ja laadukkaan arviokirjan, josta myös ulkopuolinen arviokirjan lukija (pankki, verottaja tms) saa selvän kuvan arvion luotettavuudesta.

Arviopalvelun hinta on työmääräsidonnainen ja sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Kiinteistönvälitys Kortelainen Oy

Kiinteistönvälitys Kortelainen Oy on vuonna 1992 perustettu ahkeraan perheyrittäjyyteen perustuva täyden palvelun kiinteistönvälitysliike.

Toimialueemme on Ylä-Savo (Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Rautavaara, Sonkajärvi, Varpaisjärvi, Vieremä) ja Pyhäjärven kaupunki sekä tapauskohtaisesti myös muilla paikkakunnilla.

Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Iisalmen keskustassa.

Tervetuloa Kortelaiselle! 

Hinnasto

Myynti

Välityspalkkiomme osakehuoneistossa on 4,34 % (sis. alv 24%) velattomasta kauppahinnasta, vähimmäispalkkio on 3 472 € (sis. alv 24%).

Välityspalkkiomme omakotitaloissa, maa- ja metsätiloissa ja vapaa-ajan kiinteistöissä on 4,34 – 4,96 % (sis. alv 24%) kauppahinnasta, vähimmäispalkkio on 3 720 € (sis. alv 24%).

Erikoiskohteiden välityspalkkio sovitaan tapauskohtaisesti.

Palkkio sisältää markkinoinnin kortelainen.fi ja etuovi.com -verkkosivuilla, lehti- ilmoitukset, henkilökohtaiset myyntiesittelyt, kauppaneuvottelut, kauppakirjan laadinnan sekä iloisen kaupantekotilaisuuden toimistollamme.

Vuokraus

Vuokra-asuntojen välityspalkkio on vähintään 380 € (sis. alv 24%).

Arviointi

Arviointipalkkiomme osakehuoneistoissa on vähintään 434 € (sis. alv 24%) ja omakotitaloissa/vapaa-ajan kiinteistöissä vähintään 744 € (sis. alv 24%).

Muiden arviointikohteiden palkkio sovitaan tapauskohtaisesti. 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Sisältyykö vesi ja sähkö vuokraan?
-Mikäli vuokrailmoituksessa ei mainita käyttökulujen sisältyvän vuokraan, tulee ne maksaa vuokran päälle.
 

Mistä saan tietää vesimaksuista ja muista kuluista? 
-Voit lähettää yhteydenottopyynnön vuokrailmoituksesta, välittäjä antaa lisätietoja kuluista.
 

Mitä tarkoittaa henkilötakaus ja rahavakuus? 
-Henkilötakauksessa kaksi henkilöä takaa omavelkaisesti vuokrasopimusvelvoitteita tiettyyn summaan saakka. Rahavakuus yleisesti pantataan erilliselle vuokravakuustilille vuokrasuhteen ajaksi.
 

Olen kiinnostunut kohteesta, milloin pääsen katsomaan paikan päälle?
-Voit lähettää yhteydenottopyynnön tai soittaa välittäjälle. Yleisesti ottaen vapaita asuntoja pääsee katsomaan lyhyemmällä varoajalla. Asutuissa kodeissa on kohtuullista sopia käynti 1-2 vuorokauden päähän ilmoituksesta.
 

Tuleeko minulle kuluja välittäjän kautta vuokratusta asunnosta? 
-Vuokralainen ei maksa välityspalkkiota. Välittäjällä on vuokranantajan kanssa sopimus vuokrauksesta ja mahdollisen välityspalkkion maksaa vuokranantaja.

 

 

Frequently asked questions

 

 Does the rent include water and electricity?
-If the advertisement does not specifically indicate utility fees to be included, they are to be paid on top of the rent.
 

 Where can I find more information about the utility fees?
-You can send an inquiry directly from the advertisement and a representative will give you more information about the costs.
 

What does it mean when the advertisement says personal guarantee or cash deposit?
-With personal guarantee, two people will guarantee the contract’s terms and conditions up to a certain amount. Cash deposit will generally be put onto a rental security deposit account for the contract period.
 

I am interested in the advertised property, when can I see it in person?
-You can send a message or call a representative. In general, vacant properties can be seen in person fairly quick. Inhabited properties usually require 1-2 days notice.

 
 Will I have to pay the commission when renting through the agency?
-No commission to the tenant. The real estate agency has a contract with the landlord and possible commission will be paid by the landlord.
Petri Kortelainen

toimitusjohtaja, kauppatieteiden maisteri
LKV

Matkapuh. 0500 579 640

petri.kortelainen(a)kortelainen.fi

Jarkko Kallio

LKV
julkinen kaupanvahvistaja

Matkapuh. 0500 579 091

jarkko.kallio(a)kortelainen.fi

Sirpa Hilli

kasvatustieteiden maisteri
LKV, YKV

Matkapuh. 050 554 3557

sirpa.hilli(a)kortelainen.fi

Joonas Kortelainen

vuokra-asuntojen välitys
LKV

Matkapuh. 0440 579 600

joonas.kortelainen(a)kortelainen.fi

Kati Kallio

myyntisihteeri
LKV, BBA-tradenomi,
julkinen kaupanvahvistaja

Puh. (017) 821 8000
Matkapuh. 050 505 0816

kati.kallio(a)kortelainen.fi

Marika Rautiainen

KED, toimistotyöntekijä

Puh. (017) 821 8000

marika.rautiainen(a)kortelainen.fi

Myyntikohteemme ovat esillä myös seuraavissa Säästöpankki Optian konttoreissa Ylä-Savossa ja Pyhäjärvellä

LAPINLAHTI Juhani Ahontie 2  
KIURUVESI Kiurukatu 1  
PYHÄSALMI Ollintie 11  
   

 

Ota yhteyttä

Sinun tulee hyväksyä tietosuojakäytänteemme ennen viestin lähettämistä. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Lisääthän puhelinnumerosi niin tavoitamme sinut, mikäli esitteen lähetyksessä ilmenee ongelmia, kiitos!

Petri Kortelainen
0500 579 640

Jarkko Kallio
0500 579 091

Sirpa Hilli
050 5543 557

Toimisto
(017) 821 8000

Vuokrauslomake

Sinun tulee hyväksyä tietosuojakäytänteemme ennen viestin lähettämistä. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Joonas Kortelainen
LKV
vuokra-asunnot
puh. 0440 579 600